MET AANDACHT VOOR DE SPORTER

GRONINGER TENNISSCHOOL

Senioren winter 21/22

Vanaf 4 oktober starten de nieuwe wintercursussen. De lessen worden gegeven in de Tjarda-tennishal en op de buitenbanen op het tennispark Starkenborgh in Groningen. 

Alle lessen en trainingen worden georganiseerd door de Groninger Tennisschool en vallen onder de verantwoordelijkheid van de Groninger TennisSchool. Trainers zijn: Rieks Zijlstra, Paul van Lier, Alwin Visker, Daan Hinders en Jouke Jan Schaap.

Hieronder een overzicht. Materiaal (rackets) is aanwezig.

LET OP !! Eerste inschrijving sluit op zondag 19 september. De indeling wordt gepubliceerd via de Whatsapp-groep “GTS training winter 21/22”. Wanneer je daar nog niet in zit dan graag een appje naar Alwin 06-81463165. Voor een snelle aanmaak van een app kun je de button rechtsonder gebruiken.          

Volwassenen

 

Overdag

Groepen van  4 en 8 personen

  • maandag en vrijdag van 9 – 14 uur.
  • woensdag van 10 – 14 uur.
  • bij voldoende aanmelding ook donderdagochtend.


Leskosten zijn in een groep van 4:
  € 299,- p.p. per serie van 20 lessen.

Leskosten zijn  in een groep van 8: € 220,- p.p. per serie van 20 lessen.

Opgave geldt dus voor het gehele winterseizoen van oktober t/m maart.

 

 

Volwassenen ’s avonds (vanaf 18.00 uur)

De lessen worden gegeven in groepjes van 4 personen op één baan.
Hiervoor zijn in eerste instantie de volgende uren gereserveerd:

  • in principe alle avonden vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur, afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen en het animo
 

Er kan ingeschreven worden voor een serie van 20 lessen van 1 uur.

Leskosten zijn in een groep van 4 op éen baan:  € 359,- p.p. per serie van 20 lessen.

Mocht je als complete groep afwijkende wensen tov het bovenstaande hebben neem dan even contact op met info@groningertennisschool.nl of bel met Alwin 06-81463165.

Privé-trainingen

Belangstelling voor een kortere serie privé- of tweetal-training. Als je deze mogelijkheid aankruist, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

winterTraining voor gevorderde en competitiespelers

Voor gevorderde spelers en competitiespelers zijn er een aantal trainingsgroepen. Niveau speelsterkte 5 tot en met 8. Dit komt ongeveer overeen met zaterdagcompetitie 1e tot en met 5e klas. Groepen (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) op dinsdagavond 19 en 20 uur, woensdagavond 19 en 20 uur, donderdagavond 19 uur, vrijdagavond 19, 20 en 21 uur en zaterdagmorgen 9 en 10 uur. Groepen bestaan uit 8 spelers (2 banen).
 

Leskosten zijn  in een groep van 8 op twee banen: € 254,- p.p. per serie van 20 lessen.

in de winter Buiten trainen

Op de buitenbanen is het ook mogelijk om in het winterseizoen (oktober – maart) buiten lessen te volgen in groepjes van 4 personen. Het aantal lessen hangt af van de bespeelbaarheid van de banen. Aan het einde van het seizoen krijg je een factuur over het aantal keren dat jouw groepje les heeft gehad. Kosten per les:  € 13,-. Let wel: als je lessen hebt gemist die wel zijn gegeven, worden deze wel in rekening gebracht.

BELANGRIJKE INFORMATIE

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.
Instromen in bestaande lesgroepen is mogelijk, indien er ruimte is in de betreffende groep. Afwijkende arrangementen zijn mogelijk (bijvoorbeeld bij onregelmatige werkzaamheden).


SAMEN WERKEN WE
AAN JOUW SKILLS

TROTS OP ONZE SAMENWERKING

HEAD vindt haar oosprong in Baltimore, waar het bedrijf al in 1950 is opgericht. HEAD is het allereerste bedrijf dat met het idee van een versterkte tennisracketframe van aluminium kwam. Na de introductie van deze succesvolle innovatie tijdens de US Open in 1969 groeide het bedrijf in één klap uit tot een wereldgigant. Vandaag de dag is HEAD een populaire speler op het gebied van alles wat met tennis te maken heeft. Van kleding tot rackets en van tassen tot accessoires; HEAD heeft het allemaal!