MET AANDACHT VOOR DE SPORTER

GRONINGER TENNISSCHOOL

Senioren zomer 2023

Vanaf maandag 3 april 2023 starten de nieuwe zomerlessen. Deze  worden gegeven op de buitenbanen van het tennispark GTV van Starkenborgh aan het Heerdenpad 9 in Groningen. 

 

Alle lessen en trainingen worden georganiseerd door de Groninger Tennisschool en vallen onder de verantwoordelijkheid van de Groninger TennisSchool. 

 

Trainers zijn: Rieks Zijlstra, Paul van Lier, Alwin Visker en Jessica Brühwiler. Jessica komt uit Zwitserland en is voor dit zomerseizoen in Groningen neemt o.a. de lessen van Daan over.Materiaal (rackets) is aanwezig.

 

Bij deelname aan de zomerbuitenlessen zijn gravelschoenen verplicht. Bij binnenlessen mag eventueel een hardloopschoen ook. 

 

We raden wel daar ook aan een tennisschoen te kiezen ivm een betere stabiliteit die gevraagd wordt bij een sport als tennis.

 

Hieronder een overzicht:

Volwassenen overdag

Groepen van  4 en 8 personen op de volgende dagen:

 

  • maandag en vrijdag van 9 – 14 uur
  • woensdag van 10 – 14 uur
  • bij voldoende aanmelding ook donderdagochtend.


Leskosten zijn in een groep van 4:
  €239,-  p.p. per serie van 18 lessen.

Leskosten zijn  in een groep van 8: €160,-  p.p. per serie van 18 lessen.

 

Opgave geldt dus voor het gehele zomerseizoen 2023 van april t/m september.

 

De inschrijving voor de winter sluit op zondag 26 maart.

 

Volwassenen ’s avonds (vanaf 18.00 uur)

De lessen worden gegeven in groepjes van 4 personen op één baan. Hiervoor zijn in eerste instantie de volgende uren gereserveerd:

  • in principe alle avonden (behalve weekend) vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur, afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen en het animo
  • de reeks bestaat uit een serie van 18 lessen van 1 uur 

Leskosten zijn in een groep van 4 op éen baan:  €249,-  p.p. per reeks van 18 lessen.

De inschrijving voor de winter sluit op zondag 26 maart.

 

ZOMERTRAINING VOOR GEVORDERDE EN COMPETITIESPELERS

 

Voor de wat meer ervaren spelers en competitiespelers (speelsterkte 4 t/m 8) zijn er een aantal trainingsgroepen. Competitiespelers worden hier automatisch voor ingedeeld.

Alle competitiespelers krijgen hier een mail over. Hierin staat tevens hoe je je kunt terugtrekken voor deze trainingen.

  • maandagavond 19 en 21 uur
  • dinsdagavond 19 en 20 uur
  • woensdagavond 19 en 20 uur
  • donderdagavond 19 uur
  • vrijdagavond 19, 20 en 21 uur

Groepen bestaan uit 8 spelers (2 banen) en worden zoveel mogelijk op niveau en met teamgenoten ingedeeld.

Trainingskosten zijn in een groep van 8 op twee banen:  €65,-  p.p. per serie van 9 trainingen.

De indeling wordt gepubliceerd via de Whatsapp-groep: GTS zomertraining winter 2023. Wanneer je daar nog niet in zit dan graag een appje naar Alwin 06-81463165. Voor een snelle aanmaak van een app kun je de button rechtsonder gebruiken. 

De inschrijving voor de winter sluit op zondag 26 maart.

 
 

Privé-trainingen

Belangstelling voor een kortere serie privé- of tweetal-training. Als je deze mogelijkheid aankruist, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

leswekenschema zomer 2023

Volgt nog….

BELANGRIJKE INFORMATIE

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.
Instromen in bestaande lesgroepen is mogelijk, indien er ruimte is in de betreffende groep. Afwijkende arrangementen zijn mogelijk (bijvoorbeeld bij onregelmatige werkzaamheden).


SAMEN WERKEN WE
AAN JOUW SKILLS

TROTS OP ONZE SAMENWERKING

HEAD vindt haar oosprong in Baltimore, waar het bedrijf al in 1950 is opgericht. HEAD is het allereerste bedrijf dat met het idee van een versterkte tennisracketframe van aluminium kwam. Na de introductie van deze succesvolle innovatie tijdens de US Open in 1969 groeide het bedrijf in één klap uit tot een wereldgigant. Vandaag de dag is HEAD een populaire speler op het gebied van alles wat met tennis te maken heeft. Van kleding tot rackets en van tassen tot accessoires; HEAD heeft het allemaal!