MET AANDACHT VOOR DE SPORTER

GRONINGER TENNISSCHOOL

Senioren zomer 2024

In de week van maandag 1 april starten de nieuwe zomerlessen. Deze  worden gegeven op de buitenbanen van het tennispark GTV van Starkenborgh in Groningen. 

Alle lessen en trainingen worden georganiseerd door de Groninger Tennisschool en vallen onder de verantwoordelijkheid van de Groninger TennisSchool. 

Op het moment van schrijven zal het het trainersteam zo goed als zeker bestaan uit: Paul van Lier, Vasilis Kapantaidakis, Willie Nijborg en Alwin Visker. Nieuw in het trainersteam zijn Koen Buurlage en Jasper Visker. Rieks Zijlstra zal zeer waarschijnlijk nog niet klaar zijn met revalideren en verschijnt hoogstwaarschijnlijk wat later in het seizoen voor de groepen.

Materiaal (rackets en ballen) is aanwezig.

Aangezien we gravel- en kunstgrasbanen hebben is het gebruik van tennisschoenen verplicht en raden we die ook aan  ivm een betere stabiliteit die gevraagd wordt bij een sport als tennis.

 

Hieronder een overzicht:

Volwassenen avond 2e periode
zomer 2024

Na de competitieperiode is er op de vrijgekomen uren, daar staan nu competitietrainingen (CT), de mogelijkheid om in groepjes van 4 of 8 verder te trainen.

Kosten:

Groep van 4 voor 8 weken €140,- p.p.

Groep van 8 voor 8 weken €70,- p.p.

Dit kan op de volgende dagen en tijden:

  • maandag 18.00-22.00 vanaf 24 juni
  • dinsdag 18.00-22.00vanaf 3 juni
  • woensdag 19.00-22.00 vanaf 3 juni
  • donderdag 18.00-22.00 vanaf 17 juni

 
 

 

De indeling wordt gepubliceerd via de Whatsapp-groep: GTS mededelingen.

Wanneer je daar nog niet in zit dan graag op de bovenstaande link klikken. Dit werkt het makkelijkste wanneer je dit op je telefoon doet. Mocht het niet lukken dan graag op de WhatsApp button rechtsonder klikken en een verzoekje sturen.

 

 

 

                                                                                                        PRIVE LESSEN
 

Verder is het ook mogelijk om 1 op1 of 1 op 2 lessen te krijgen. We rekenen hier €52,50 per lesuur voor. Dit is exclusief baanhuur wanneer dit in de ballonhal plaatsvindt. 

Bij interesse graag even contact opnemen voor de mogelijkheden qua lengte van de reeks. Ook hier graag weer de WhatsApp button rechtsonder in beeld gebruiken.

Lesweken zomer 2024

 

Privé-trainingen

Belangstelling voor een kortere serie privé- of tweetal-training. Als je deze mogelijkheid aankruist, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

BELANGRIJKE INFORMATIE

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.
Instromen in bestaande lesgroepen is mogelijk, indien er ruimte is in de betreffende groep. Afwijkende arrangementen zijn mogelijk (bijvoorbeeld bij onregelmatige werkzaamheden).


SAMEN WERKEN WE
AAN JOUW SKILLS

TROTS OP ONZE SAMENWERKING

HEAD vindt haar oosprong in Baltimore, waar het bedrijf al in 1950 is opgericht. HEAD is het allereerste bedrijf dat met het idee van een versterkte tennisracketframe van aluminium kwam. Na de introductie van deze succesvolle innovatie tijdens de US Open in 1969 groeide het bedrijf in één klap uit tot een wereldgigant. Vandaag de dag is HEAD een populaire speler op het gebied van alles wat met tennis te maken heeft. Van kleding tot rackets en van tassen tot accessoires; HEAD heeft het allemaal!